Akustické panely

Akustické panely

Vyrábíme akustické dřevěné lamelové obklady a panely.

Akustické panely

 

 

Jsme hrdí výrobci akustických panelů

Vážený zákazníku, v naší firmě jsme zvyklí na preciznost. Dva roky nám trvalo, než jsme vyladili výrobní postup a získali pro Vás ty nejlepší vstupní materiály. Výsledkem je kvalitní, zdravotně nezávadný a zcela český produkt.


Výrobek nejvyšší jakosti 

Náš výrobek rozlišujeme na dva typy: klasik a premium. Výrobek obsahuje povrchovou úpravu olej/lak, dýhu, MDF desku (lze na ni připevnit např. obraz) a podkladovou plsť. Právě v podkladu se mezi sebou liší naše produkty. Verze „klasik“ splňuje hořlavost třídy „E“, verze „premium“ splňuje hořlavost třídy „B-„. Na vyžádání Vám rádi dodáme jednotlivé certifikace (útlumu, hořlavost).

Samozřejmostí je certifikace FSC, produkt splňuje přísná kritéria udržitelnosti.

Námi používané oleje jsou zdravotně nezávadné dle směrnice EN 71 a DIN 53160.


Praktické rozměry a vlastnosti panelu 

Designové dřevěné panely dodáváme v rozměrech 300×60 cm, 280×60 cm a 240×60 cm. V rámci výroby interiéru jsme schopni Vám vyrobit akustický panel na Vaše rozměry, ne větší jak 300 cm.

Výrobek můžeme dodat v šedé, černé a bílé podkladové variantě, na surové/černé MDF desce a standardně v provedení olej/lak. Toužíte mít sladěnou sedačku s Vašim obkladovým panelem? Není problém, rozzáříme Vám interiér do všech barev.

Podflísované dýhy a sesazenky

Podflísované dýhy a sesazenky

Dýhované nábytkové dílce

Dýhované nábytkové dílce

Dřevěný akustický lamelový obklad

Akustické panely

Čalouněná křesla

Inspirace

V případě jakéhokoliv dotazu nám napište.

Translate »